Profi Vonal

Mítosz, ami MA MÉG bebetonozza az áraid:

Ha az áraid még mindig nem sikerül emelni, akkor keresd a fizetőképesebb ügyfeleket!
Hogyan?

Adj többet, mint a konkurencia! Légy No1 körmös!

Nemcsak a siker elérése, hanem mindig a csúcson lenni. Mert ez a cél!

A Köröm Enciklopédia Webáruháza


Rudnay Krisztina (körömépítő, szakoktató, a Szépvilág Extra Köröm Magazin felelős szerkesztője)

3 siker eszköz, amivel a profik magabiztosságára tehetsz szert

2010.03.14. 22:01 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

 • Magasszintű továbbképzés:

A mi szakmánkban mindig van mit tanulni. Folyamatosan képezd magad tovább magasszintű oktatásokon. Kövesd figyelemmel a divatot, és a trendek alakulását. Akár el is utazhatsz, akár az interneten is kutathatsz a világ különböző tájairól – biztos találsz még új információt, ami segíthet a karrieredben.
 
• Kifogástalan szolgáltatások:
 
Ha minden vendégednek a stílusához, egyéni igényeihez alakított esztétikus, tartós, és problémamentes körmöket készítesz, akkor biztosan szakmai sikerekre számíthatsz. Figyelj a vendéged minden jelzésére ahhoz, hogy mindenki tökéletes legyen a végeredménnyel.
 
• Minőségi anyagok szakszerű használata:
 
Ne sajnáld a pénzt megbízható, csúcsminőségű anyag rendszerek vásárlására. Tájékozódj az anyagok tulajdonságairól, működéséről, kémiájáról – a velük való munkában magabiztossá tesz, és segít egy sor probléma megoldásában, és el nem követésében.
 
1. Magasszintű továbbképzés:

• Gyakorlati szaktudás
Rohamosan fejlődő szakmánkban szükségszerű, hogy lépést tarts a legújabb technikákkal, és a továbbfejlesztett anyagokkal. Így tudsz vendégeidnek mindig a legutolsó divatnak megfelelő, friss, modern eredményeket garantálni.
 
• A szolgáltatásaid átgondolása
Ahogyan a világ változik, az évszakok cserélődnek, úgy kell újra és újra megújítanod a szolgáltatásaidat, az épp aktuális igényeknek megfelelően.
az időjárásnak megfelelően használd a por/folyadék keverési arányt.
Fordíts különös figyelmet vendéged bőrének állapotára, radírozd, és ápold a bőrtípusnak megfelelő készítményekkel, hogy mindig a legjobb eredményeket érjétek el.
 
• Személyes kapcsolatok építése
Legalább olyan fontos, mint a technikai szaktudás – a megfelelő kommunikáció. Add el magad, és a szaktudásod! Adj vendégeidnek otthoni ápolással kapcsolatban tanácsokat, és lendítsd fel a termékeladásból szerzett forgalmadat. Alakíts ki jó kapcsolatot az alkalmazottaiddal, kollégáiddal.
 
2. Kifogástalan szolgáltatások:
 
Ez egybefoglalja a tartós körmök építését, a divatérzékenységet, és az új ötletek megvalósítását: hogy a vendéged 100%-osan elégedett legyen új körmeivel.
Alkoss minden esetben maximumot. Nem lényeg, hogy keveset aludtál, vagy hogy rossz a kedved. A vendéget minden esetben tudásod legjavával kell kiszolgálnod.
• Mindig ügyelj a részletekre:
Kifogástalan munka
Tökéletes bőrápolás
Figyelj a vendéged jelzéseire, meg van-e elégedve a körmeivel (hossz, forma, színvilág)
 
3. Minőségi anyagok szakszerű használata
 
A legjobbnak lenni azt jelenti: a legjobb rendszereket, a legjobb szinten használni.
A legegyszerűbb módja annak, hogy mindig tökéletest alkoss: ne gagyizd el a szolgáltatásaidat. Nincs kiábrándítóbb, mint egy babaolaj a manikűr végén, vagy különböző anyagok kevergetése, vagy a szakmai tudatlanság.
 
Körülbelül 2-300 Ft-ot tudsz spórolni vendégeiden, ha a professzionális anyagaidat gyengébb minőségűvel cseréled fel. A nem megbízható eredmények (amiket ezek használata okoz) miatt azonban vendégeid 50%-át elveszted. Számold ki: szerintem nem éri meg a spórolás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://profivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr181839896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: profi vonal sikeres szalonvezető
süti beállítások módosítása