Profi Vonal

Mítosz, ami MA MÉG bebetonozza az áraid:

Ha az áraid még mindig nem sikerül emelni, akkor keresd a fizetőképesebb ügyfeleket!
Hogyan?

Adj többet, mint a konkurencia! Légy No1 körmös!

Nemcsak a siker elérése, hanem mindig a csúcson lenni. Mert ez a cél!

A Köröm Enciklopédia Webáruháza


Rudnay Krisztina (körömépítő, szakoktató, a Szépvilág Extra Köröm Magazin felelős szerkesztője)

5 tuti eszköz, amellyel alkalmazottaidból kihozhatod a maximumot

2010.03.15. 07:02 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

 

1. Inspiráld őket:

Egy inspirált alkalmazott sokkal nagyobb munkavégzésre képes. Mindig vedd észre, és hozd is a tudomásukra ha a feladataikat jól végezték el, ne csak azt, ha hibáztak.
 
2. Teremts családias légkört

Biztos sokan meghökkennek ezen a kijelentésemen. A vállalat imidzsének a kialakítása természetesen a te kezedben van. Szerintem azonban sokkal hatékonyabb a munkavégzés egy olyan csapaton belül, akik a szabályok betartása mellett családias, kellemes, felszabadult légkörben dolgoznak, mint ahol értelmetlen szabályok, vasfegyelem, és teljes elszigeteltség uralkodik.
 
3. Bízz bennük

Ha lebecsülöd az alkalmazottaidat, azt ők is érezni fogják, és tudat alatt (vagy tudatosan) csökkentik a munkakedvet, és a munkavégzés hatékonyságát. Támogasd őket elképzeléseikben, és fejezd ki büszkeségedet, ha valami kiemelkedőt alkottak. Ez újabb sikerekre, és újabb feladatok megoldására fogja őket sarkallni.
 
4. Vond be őket az üzletbe

Na, nem szó szerint. Beszéld meg velük az őket is érintő problémákat, változásokat. Hagyd, hogy egy-egy feladatodban kinyilváníthassák saját ötleteiket, tanácsaikat. Közös siker esetén ne felejts el említést tenni az alkalmazottaidról sem. Így sokkal nagyobb kedvvel fognak 100%-os munkát végezni.
 
5. Egyszerűsíts

Kötelezd őket néhány alapvető szabály betartására, de ne bonyolítsd túl az életüket. Egy tudományos kutatás szerint olyan helyeken, ahol túl sok szabályt kell betartani, az emberek gyakrabban szegik meg őket – akár értelmetlenül.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://profivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr131840341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: profi vonal sikeres szalonvezető
süti beállítások módosítása