Profi Vonal

Mítosz, ami MA MÉG bebetonozza az áraid:

Ha az áraid még mindig nem sikerül emelni, akkor keresd a fizetőképesebb ügyfeleket!
Hogyan?

Adj többet, mint a konkurencia! Légy No1 körmös!

Nemcsak a siker elérése, hanem mindig a csúcson lenni. Mert ez a cél!

A Köröm Enciklopédia Webáruháza


Rudnay Krisztina (körömépítő, szakoktató, a Szépvilág Extra Köröm Magazin felelős szerkesztője)

Dress code – öltözz sikeresnek

2010.03.15. 07:05 | Köröm Enciklopédia | 1 komment

 

 

 

Akár saját oktatásodon, akár egy bemutató előadáson veszel részt, megjelenéseddel magadat mutatod be.
Ez a legelső benyomás, amit akkor is látunk, illetve hat ránk, amikor még egy szót sem szóltál.

Teremtsd meg a saját stílusod!

Ruházat: Az unalmas fehér munkaruha – klumpa berögződés már a múlté. Egy oktató, vagy bemutató előadó körmös is lehet akár divatos, elegáns, vagy színes – attól függ, mi áll közel a személyiségedhet. Kerüld a hétköznapi, laza utcai viseletet, a sportcipőt, a szabadidőruhát, és a kihívó összeállításokat.
 
Haj: akár egy szépen megkreált frizura, akár egy divatos lófarok – a lányeg, hogy ne lógjon a munkaasztalodra. Nemcsak azért, mert zavaró, hanem a közönség sem látja a hajzuhatag alatt a történéseket, mindamellett balesetveszélyes is lehet, ha gépekkel dolgozol.
 
Smink: Egy smink csodákra képes. Főleg a színpadon, és az erősen megvilágított helyeken (tanterem). Használj esztétikus, divatos sminket, de ne ess túlzásokba.
 
Ékszerek, kiegészítők: Nem, nem beszéllek le a kiegészítők viseléséről, hiszen ezek teszik fel a pontot az i-re a megjelenéseden. Csak arra kell figyelned, hogy az ékszerek ne zavarjanak az előadásodban, ne csillogjanak villogjanak, és ne zörögjenek, mert ez eltereli a hallgató figyelmét.
 
Kezek és lábak: Kínosan ügyelj rá, hogy a körmeid a kezeden is, és a lábadon is mindig kifogástalanok legyenek. Ha tudsz velük dolgozni, nyugodtan hordhatsz három centis műkörmöket, de ha a mindennapok során nem szoktad meg, akkor ne a színpadon kezdj el velük dolgozni. Egy rövid, szépen manikűrözött, diszkréten kilakkozott köröm is professzionális hatást kelt. Műkörmeidnek mindig kifogástalannak, és példa értékűnek kell lennie.
 
Higiénia: Távol álljon tőlem, hogy kiselőadást tartsak olyan általánosságokról, mint a rendszeres test- és szájhigiénia (pedig a gyakorlatban sajnos már találkoztam olyan kollégával, akinek ezekre külön fel kellett hívni a figyelmét), csupán a túlzásokról szólnék néhány szót. Visszataszító, ha a parfüm felhődet még az utolsó sorokban ülők is érzik – fújj magadra egy kis illatot, de ez esetben a kevesebb több.

A bejegyzés trackback címe:

https://profivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr31840347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M3 János · http://m3road.addel.hu 2010.03.29. 18:58:11

"Egy oktató, vagy bemutató előadó körmös is lehet akár divatos"
Ebben szívesen segítünk: m3road.addel.hu/detailproduct.php?productid=52571
Címkék: oktató akarok lenni sikeres szalonvezető
süti beállítások módosítása