Profi Vonal

Mítosz, ami MA MÉG bebetonozza az áraid:

Ha az áraid még mindig nem sikerül emelni, akkor keresd a fizetőképesebb ügyfeleket!
Hogyan?

Adj többet, mint a konkurencia! Légy No1 körmös!

Nemcsak a siker elérése, hanem mindig a csúcson lenni. Mert ez a cél!

A Köröm Enciklopédia Webáruháza


Rudnay Krisztina (körömépítő, szakoktató, a Szépvilág Extra Köröm Magazin felelős szerkesztője)

A sikeres karrier kulcsa 3.rész: Mindig a legjobbat nyújtani

2010.04.10. 23:27 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

A vendég megelőlegezi a bizalmat a körömkozmetikus szakember felé, hogy minőségi körmöket, hatékony kéz- vagy lábápolást fog kapni tőle. Ezt a körömkozmetikus minőségi anyagok szakszerű felhasználásával, és szakmai tudás szintjének folyamatos fejlesztésével biztosítja.

 

 

Tedd meg a következő fogadalmakat, és emlékeztesd magad rá nap mint nap:

 

-         Soha ne adj ki a kezedből félmunkát. Ne fejezd be a munkát úgy, hogy lehetne még jobb is, vagy a vendégnek jó lesz úgy. Ne köss kompromisszumokat a munkád minőségében, és ne fogd rá a hibákat másra (a vendégre, az anyagra, az időjárásra, stb…)

 

-         Fordíts különös figyelmet munkakörnyezeted tisztán tartására. A fertőtlenítés, takarítás, rendrakás mindennapos rutinná kell váljon a te életedben is. Hatékonyabb, kellemesebb szolgáltatásokat tudsz végezni, és vendégeid első megítélése is pozitívabb lesz rólad.

 

-         Rendszeresen fejleszd magad. Látogass szakkiállításokat, szakmai bemutatókat, végezz el egy évben annyi továbbképzést, amennyit megtehetsz. Mindig tanulhatsz valami újat.

 

-         Tartsd magad valamire. Nézz a tükörbe, mondd el magadnak ha kell, többször, és hidd is el, hogy jó szakember vagy, a tudásod legjavát nyújtod minden vendégednek, és napról napra egyre jobb leszel a szakmádban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://profivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr231910829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: profi vonal sikeres szalonvezető
süti beállítások módosítása